3D-bilder till Storstadens projekt Stadsporten

Storstaden Bostad utvecklar bostäder i storstadsregionen där deras projekt Stadsporten i Nacka är under uppförande just nu. Huset täcker ett helt kvarter och består av 140 bostadsrätter och 7 trapphus som omringar en gemensam  innergård. Här finns en mängd olika typer av lägenheter, allt från 1:or till 5:or, med en stor variation av planlösningar och utformning.

FRONT har producerat alla interiöra bilder och lägenhetsväljaren där spekulanter kan navigera runt i projektet och hitta sina favoriter bland alla lediga objekt.

-Stadsportens gestaltning inspirerades av 1800-talets boulevardarkitektur. En stil som för tankarna till Paris och som är mest känd för sitt framhävande av det kraftfulla, personliga, dekorativa och exklusiva i sitt designspråk och arkitektur. Guldkornen från denna era har använts och noga anpassats. Resultatet är en detaljrik och särskiljande utformning som sticker ut utvändigt såväl som invändigt, skriver Storstaden om sitt projekt på projektsidan.

Preliminärt inflyttningsdatum är under 2021, men redan nu finns det möjlighet att se hur det kommer att se ut på projektets webbplats www.stadsportennacka.se.

Kategorier: Nyheter
« Tillbaka