Är du vår nya vd?

FRONT har sedan starten 2018 utvecklats till en av Västsveriges främsta samarbetspartner som hjälper företag att ligga i framkant genom moderna och pålitliga lösningar inom IT, digitalt, 3D och reklam. Vi tillhandahåller effektivare arbetssätt, tydligare marknadsföringskanaler och förmedlar en känsla av stolthet hos våra kunders innovationer, produkter och verksamheter. 

FRONT ingår i Hydria Group, en familjeägd koncern som bygger på utveckling och innovation med företag inom ventilation, vatten, skog, IT och reklam. Hydria Group bildades 1994 och har idag omkring 170 anställda på olika orter i Sverige.

FRONT har stora ambitioner och vill vara en plattform där innovationer når ut och där människor känner arbetsglädje genom effektivare arbetssätt. I det unika stationshuset Borås Öfwre Station mitt i staden frodas kreativitet, kultur, möten och inspiration!

Vi söker en VD som kan ta oss till nästa nivå – är det du?

Ditt uppdrag blir att leda och utveckla ett kompetent team och positionera FRONT som nummer ett i Sjuhärad. Som VD och företagets representant verkar du för ett tänk ”utifrån och in”, möter marknadens behov och omsätter det i verkliga planer och handlingsstrategier som ger resultat. Du marknadsför FRONT med glädje och engagemang och har ett stort nätverk i Borås med omnejd.

Frågor avseende innovation, tydliga arbetsprocesser, ledarskap, marknad och försäljning, kommer att utgöra viktiga delar i arbetet för att möta nya och skiftande förutsättningar. Din förmåga att skapa motivation, leda med prestigelöshet och utveckla kommer att vara avgörande.

Din kapacitet är en affärsdrivande kraft som har gedigen kompetens inom personal och budgetansvar samt projektledning. Branschkunskap kan vara meriterande men affärsmässighet och förmågan att skapa relationer värderas högre. Du behärskar både svenska och engelska på en hög nivå.

Som person är du en naturlig ledare med god självkänsla, empatisk förmåga och stort intresse för människor – det är genom medarbetarna och tillsammans med kunderna som framgången skapas. Du är nyfiken och optimistisk, har lätt för att inspirera och engagera andra. Därtill krävs en tydlig struktur, målmedvetenhet och kommersiellt tänkande i arbetet som VD hos FRONT.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats och rolig utmaning i en koncern med framgångsfaktorerna: employer branding, långsiktighet, innovationskraft, svensk tillverkning, miljöfokus och kvalitet.

https://teamfront.se

https://hydria.se

Vi ser fram emot din ansökan via http://www.pspartner.se med registrerat CV och ansökningsbrev. Sista ansökningsdag är den 11 augusti. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Katarina Czudowska eller Annelie Solhage på PS Partner Borås AB.
katarina.czudowska@pspartner.se telefon 0735-17 37 89
annelie.solhage@pspartner.se telefon 0735-33 89 95.

Kategorier: Nyheter
« Tillbaka