Carl Borgemar – ny vd på FRONT

Vi på FRONT är mycket stolta och glada över att presentera vår nya vd – Carl Borgemar. Carl är utbildad vid IHM Business School inom marknadsföring och ekonomi, och har en gedigen erfarenhet och kunskap inom försäljning och ledarskap genom sin bakgrund inom IT-branschen.

-Jag ser fram emot den uppväxling som ligger framför oss på FRONT, och ser bara möjligheter. Det finns en stor vilja hos alla medarbetare – vi är det lilla bolaget som vill bli nummer ett i Sjuhärad, säger Carl.

Carl tog över rollen som vd på FRONT den 1 oktober och kommer närmast från Pulsen där han varit marknad- och försäljningschef. Dessförinnan arbetade han som försäljnings- och bolagschef på Hogia, och som Director Consulting Services på CGI.

-FRONT har en styrka i att ha kompetenser inom olika affärsområden och kan erbjuda kunder kortare kontaktvägar. Min utmaning blir att bygga upp försäljningen, och att få oss att gå framåt, ett steg i taget. Det här uppdraget passar mig perfekt och jag har ett kreativt och riktigt duktigt gäng med mig!

Kategorier: Nyheter
« Tillbaka