CJ Automotive - IT

Sedan 1895, då CJ Automotive grundades, har företaget haft en händelserik och spännande resa då de tillverkat och sålt flertalet olika produkter. Idag producerar de pedaler till bilindustrin och är en globalt ledande systemleverantör inom sitt område. Företaget har 268 anställda som arbetar på olika ställen i världen; Sverige, USA, Sydkorea och Kina. 

Uppdraget

När CJ Automotives IT-chef gick i pension stod företaget utan någon med ansvar inom detta område. Snabbt uppkom ett behov av en strategisk konsult med spetskompetens inom system och säkerhet. De tog då kontakt med FRONT.

”IT-konsulten som vi arbetar med via FRONT kände vi till sedan tidigare. Vi fick alltså bekantskap med FRONT via kontakter vilket vi är väldigt tacksamma för.”

Pär Samuelsson, Ekonomichef CJ Automotive

Resultat

Sedan våren 2020 har samarbetet med FRONT tagit fart. FRONT hjälper till med säkerställande av system, att jobba framåt och att ta rätt beslut kring IT-frågor. Allt utifrån en gemensam plan med löpande avstämningar där FRONT har rollen som projektledare och samordnare för att säkra en smart och säker IT-miljö för kunden.

”Samarbetet är strategiskt, kostnadseffektivt och tryggt. Vår konsult upptäcker problem tidigt och tar rätt beslut åt oss när det gäller nätverk och säkerhet. Via FRONT får vi den experthjälp vi saknat sedan vår kollega gick i pension. Vi rekommenderar FRONT till alla!” 

Pär Samuelsson, Ekonomichef CJ Automotive

Vill du veta mer?

Göran Karlsson
Cybersäkerhetskonsult

033-23 70 18
goran.karlsson@teamfront.se