Case_Margret_Header
Case_Margret_Header
previous arrow
next arrow

Margret - IT

Margret är en av Skandinaviens ledande totalleverantörer av textil inredning för kontor, hotell, skola, vård och omsorg. Företaget har 22 anställda i Skene och utför projekt i Sverige och övriga delar av världen. Företaget har en tydligt uttalad miljöpolicy och levererar hållbara lösningar genom ett helhetskoncept där de utför allt arbete i egen regi och tar ett helhetsansvar för sina produkter.

Uppdraget

Margret sökte en partner som kunde fungera som företagets IT-avdelning och sköta projektledning, support och all IT så att medarbetarna kunde fokusera på kärnverksamheten. De ville också få hjälp med rådgivning för att digitalisera och effektivisera sin organisation.

”Jag känner mig trygg med att det finns en mångsidig kompetens hos FRONT. De hjälper oss med hårdvara, service, support och rådgivning och är en viktig del för att hjälpa oss framåt med digitalisering och effektivisering”

Christoffer Öjersson, IT-/Digitaliseringsansvarig

Resultat

FRONT fungerar sedan många år tillbaka som Margrets IT-avdelning och finns tillgängliga för att sköta både stora och små ärenden. Vi fungerar också som rådgivare och kommer med proaktiva förslag på förbättringar och förnyelser för att hjälpa Margret att ligga i framkant.

”FRONT knyter ihop säcken på ett bra sätt och man kan enkelt få hjälp med stora frågorDet känns bra att veta vem man ska ringa och få snabba svar.”