Case_Skogspartner_Header

Skogspartner - Wegoout

Skogspartner bildades år 2008 och är ett privat, fristående och oberoende kompetensbolag med ett engagerat och skogskunnigt team som ger skoglig rådgivning. Skogspartner anlitas av alla typer av skogsägare och verkar även som konsulter åt skogsbolag, skogsägarföreningar och skogsförvaltningsbolag där vi går in som strategiska rådgivare. Företaget utgår från Borås, Ängelholm, Örebro och Stockholm men tar uppdrag över hela landet.

Förarbete

Med elva anställda som utgår från olika orter i Sverige behövde Skogspartner ett skräddarsytt jobbsystem för att kunna hålla ihop teamet och hålla kolla på fakturering och statistik. Man ville ha ett lätthanterligt system där alla anställda på ett enkelt sätt kunde registrera och rapportera in sina jobbuppgifter och få en överblick över pågående och kommande uppdrag.

”Jobbsystemet är hjärtat i vår verksamhet och alla anställda använder det dagligen. Den är helt anpassad efter vårt arbetssätt och jag uppskattar särskilt att vi har en årlig avstämning där vi bygger på och fortsätter att utveckla systemet i takt med att företaget utvecklas”

Tobias Barrstrand, vd på Skogspartner

Resultat

FRONT valde att utveckla att helt eget jobbsystem i C# .Net MVC med funktioner för att kunna se veckoplanering, status på jobb, kundregister och budget – och även tidsrapportering och semesterplanering. Stor vikt lades på att i samråd med kunden skapa ett lättöverskådligt och tydligt system med tanke på att användarna ofta är ute i fält och snabbt behöver åtkomst till till exempel kundregister. Resultatet är ett system helt anpassat efter Skogspartners behov och som är flexibelt och utbyggningsbart i takt med att företaget växer.

”Samarbetet med FRONT har fungerat väldigt bra – de är lyhörda och snabba och fungerar som ett bollplank och hjälper oss att hela tiden utveckla och förbättra systemet.”