“FRONTs referenscase bygger vår verksamhet”

Kinnarps grundades 1942 och är en av Europas största leverantörer av arbetsplatslösningar. All produktion och montering utförs i Sverige, och den största anläggningen ligger i Kinnarp. Kinnarps har samarbetat med FRONT sedan 2019.

-Samarbetet fungerar jättebra, de hjälper oss att producera våra referenscase vilket är en jätteviktig del för oss. Referenscasen bygger vår verksamhet, visar vår helhet och bidrar med inspiration till våra kunder, säger Johanna Gustafsson, marknadschef på Kinnarps Sverige, företaget säljorganisation.

Något som blivit tydligt i arbetet med referenscasen till Kinnarps är det kunskapsutbyte och rådgivning de ger till både kontorsplatser, vårdboenden och skolor. I de allra flesta projekten är Kinnarps säljare och inredare med och ger tips och råd kring både placering, ergonomi, hållbarhet och flöden i rummet.

-Vi har varit igång länge och samlat på oss en stor kunskapsbank som vi gärna delar med oss av. Till exempel vad gäller skolsegmentet så har lärande och pedagogik utvecklats enormt mycket de senaste åren, men skolmiljön har inte alls utvecklats i samma takt, säger Johanna och tillägger skämtsamt:

-Jag tror de flesta av oss som suttit hemma och jobbat på en trästol i köket nu under våren inser att det inte fungerar jättebra för kroppen! Men det är så många skolbarn har suttit hela dagarna – och fortfarande sitter. Där är vi noga med att rekommendera skolorna att erbjuda en högre, mjukare sittning och höj- och sänkbara skrivbord till exempel.

Kategorier: Nyheter
« Tillbaka