header
SÄKERHET GENOMSYRAR ALLT VI GÖR

Tillgängligt och säkert är vårt motto. Vi på FRONT är mer än bara en leverantör – vi är din partner, IT-avdelning eller rådgivare som tar ett helhetsansvar.

IT


Vår framgång bygger på en personlig och nära kundrelation, engagerade medarbetare, en tydlig strategi och ett strukturerat arbetssätt. För oss är struktur, ordning och reda en självklarhet. Vi arbetar med IT-stöd i form av ärende- och dokumentationssystem och vi följer branschmässigt ramverk (ITIL) vilket minimerar risken att något hamnar mellan stolarna. Genom en webbportal får ni som kund full insikt i ärenden och projekt, kan se era kritiska tillgångar och deras förnyelsedatum.

VI TAR ER IT-MILJÖ PÅ ALLVAR

Säkerhet genomsyrar allt vi gör. Våra konsulter jobbar efter strikta policys som bland annat styr hur vi hanterar er data och information, vem som har tillgång till era system och hur vi delger känslig information som till exempel inloggningsuppgifter. Med oss kan du känna dig trygg.

VÅRA TJÄNSTER

Med FRONT får du en personlig IT-partner som sätter dig som kund i fokus och ser affärsnyttan i varje uppdrag. Vi ger dig säkra och innovativa lösningar som ger ditt företag nya möjligheter, och skapar trygghet för alla användare.

Läs mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa ditt företag framåt.

DRIFT & INFRASTRUKTUR

Vi levererar molntjänster från eget redundant datacenter i Borås där vi ansvarar för all drift enligt serviceavtal. Vårt datacenter baseras på Nutanix-plattformen och härifrån erbjuder vi virtuella servrar, processorkraft och lagring. Vi erbjuder också drift på plats hos kund och levererar stabila lösningar från kända leverantörer, samt tjänster kring servrar och lagring, nätverk och trådlöst, backup & återställning och övervakning.

IT- & CYBERSÄKERHET

God IT-säkerhet är ett kontinuerligt arbete som kräver flera lager av skydd och metodiker där huvudområden är att identifiera, skydda, upptäcka, svara och återhämta. Cybersäkerhet består av verktyg, riskhanteringsmetoder, teknik och metoder för att skydda nätverk, enheter, program och data från attacker eller obehörig åtkomst. På FRONT gör vi jobbet åt dig med säkerhet som tjänst. Vi tillhandahåller en enhetlig lösning, MIRU, som förenar avancerad teknik med vår spetskompetens och erfarenhet. Vi hjälper till att minimera risker, öka motståndskraften och skapa en kultur för säkerhetsmedvetenhet i din organisation.

ARBETSPLATS

Mycket har hänt de senaste åren vad gäller arbetsplats, med krav på mobilitet och tillgänglighet på data. Har du mobila användare som jobbar på olika enheter och från olika platser? Eller CAD/CAM-konstruktörer med höga krav på prestanda och kringutrustning? Inga problem – vi har lösningar för de flesta scenarier och tar ansvar för hela livscykeln från leverans och installation till förvaltning, övervakning och användarsupport.

HYBRID- & PUBLIKA MOLN

För full skalbarhet kan en publik molntjänst vara ett alternativ. FRONT hjälper er med publika molntjänster och ser till att driften anpassas efter era behov. Vi har ett flertal åtaganden mot kunder idag där vi hjälper till med övervakning och förvaltning, proaktiva åtgärder och kostnadskontroll. FRONT arbetar primärt med Microsoft 365 och Microsoft Azure.

KONSULTATION

Vi arbetar nära dig som kund för att förstå din verksamhet och på bästa sätt bidra till en bra, säker och effektiv IT-miljö. Hos flera kunder agerar vi IT-avdelning och ansvarar för miljön och planering av den IT-konsultation som behövs. Vi ansvarar då också för en löpande utveckling och stategi till att stödja ert företags affärsmål. Vi har en övergripande förståelse för IT-drift och är experter inom IT-säkerhet och IT-drift. Vi erbjuder därför strategisk rådgivning och konsultation som stöttning till styrelse och ledning.

MIRU

MIRU är vårt eget ekosystem av tjänster inom IT- och cybersäkerhet. Vi erbjuder kontroll och hantering av datorer, servrar och nätverksutrustning samt tjänster kring utbildning, omvärldsbevakning, granskning och proaktivitet. MIRU erbjuder även funktionalitet såsom automatisering i form av ex. programvaruinstallation och fjärrsupport. Tjänstens innehåll är dynamiskt och anpassas löpande i takt med att förutsättningarna förändras, exempelvis när det dyker upp nya typer av behov eller hot.

ÄR DU NYFIKEN OCH VILL VETA MER?


Vi är bara ett möte, mail eller telefonsamtal bort! Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss –  vi ses gärna på ett första möte i vårt stationshus Borås Öfwre Station och pratar igenom just dina behov och utmaningar över en kopp kaffe.


    Jag har läst och godkänner integritetspolicyn

    Scroll to Top