Karriär

Karriär

Ibland finns det inga lediga tjänster listade här. Men det betyder inte att vi inte letar efter fler kollegor. Vi är alltid intresserade av att hitta nya samarbeten, perspektiv och kompetenser –och om du tror att vi och du är en match made in heaven, då ska du absolut höra av dig till oss!  

Just nu söker vi:

IT-konsult

Du har ett brinnande och genuint intresse för IT och teknik, är social, servicemedveten och sätter alltid kunden i fokus. Du har troligen arbetat som IT-konsult i några år och har ett affärsmässigt tänk med vana att arbeta självständigt. Rollen som konsult på Front innebär periodvis högt tempo och du bör vara strukturerad, flexibel och ha förmågan att hålla flera bollar i luften. Vi lägger stort fokus på IT-säkerhet och dokumentation och ser därför gärna att du är intresserad av dessa områden. 

Projektledare IT och kommunikation

Som Projektledare inom IT och kommunikation kommer du att ha det övergripande ansvaret för att säkerställa att våra projekt fortlöper enligt plan. Du ansvarar för att planera, organisera och leda genomförandet av flera projekt samtidigt. Du kommer att vara den sammanhållande kraften som säkerställer att projekten når sina mål, håller sig inom tidsramar och budgetar samt uppfyller höga kvalitetsstandarder.

Vill du bli en del av vårt team?

Vår dörr är alltid öppen för nya talanger. Vill du jobba med att skapa kreativa och digitala lösningar på en kommunikations- och IT-byrå? Skriv några rader om dig själv här!

    Praktik

    Som LIA-praktikant hos Front blir du en del av vårt team. Vi är öppna för dina idéer, vill vattna dina kunskaper och delar gärna med oss av erfarenhet och kompetens. Välkommen att söka!