Case_Nova_Park_Header
Case_Nova_Park_Header
Case_Nova_Park_Header
Case_Nova_Park_Header
previous arrow
next arrow

KOMMUNIKATION


Vi hjälper er skapa en röd tråd i kommunikationen och sprida ert budskap i rätt kanaler. Genom en kommunikationsstrategi skapas en samsyn kring viktiga komponenter som håller samman er kommunikation. Vi erbjuder drift av sociala medier, annonsering via sociala medier, sökordsanalys, sökmotormarknadsföring, produktion av digitalt och printat material samt fotografering och film.

Läs mer om vår enkla process och se exempel på hur vi jobbar i våra case.

01
BRIEF

Du som kund berättar vad du vill uppnå med ditt uppdrag och vad som är ditt mål. Vi gör ett ordentligt förarbete kring hur vi ska uppnå dina mål, genom till exempel intervjuer, konkurrensanalys eller målgruppsbeskrivning.

02
PRESENTATION

Vi presenterar en sammanställning av vårt förarbete – och du får möjlighet att lämna feedback. Beroende på projekttyp presenterar vi sammanställning av kärnvärden, kreativa strategier eller visar upp moodboards och skisser.

03
IDÉARBETE

Med förarbetet som grund och baserat på den slutgiltiga beställningen tar vi fram konkreta förslag och skisser på till exempel webbdesign, visitkort, 3D-visualisering eller logotype som presenteras för dig.

04
PRODUKTION

När alla grunder satts och vi etablerat att vi är på samma linje börjar produktionen av ditt godkända material. Beroende på vad som ska tas fram har vi mer eller mindre frekventa återkopplingar där vi upplyser dig som kund om status på din beställning.

05
LEVERANS & UPPFÖLJNING

Efter produktion är det äntligen dags för leverans! För att säkerhetsställa att du är nöjd blir du kontaktad av Louise som är leveransansvarig hos FRONT och får ytterligare en chans att ge feedback på vårt arbete.

ÄR DU NYFIKEN OCH VILL VETA MER?


Vi är bara ett möte, mail eller telefonsamtal bort! Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss –  vi ses gärna på ett första möte i vårt stationshus Borås Öfwre Station och pratar igenom just dina behov och utmaningar över en kopp kaffe.


    Jag har läst och godkänner integritetspolicyn

    Scroll to Top