Kommunikation

Kommunikation

Att arbeta kontinuerligt med företagets kommunikation och varumärke är en klok investering som ökar tillväxten på både kort och lång sikt. 

Vi är en klassisk kommunikations- och reklambyrå, inbakad i en IT-byrå. Det betyder att vi kan hjälpa er med de insatser ni behöver just nu –och i framtiden. Vi rör oss lika lätt inom digitala ytor, till exempel annonsering och hemsidor, som i den analoga världen, exempelvis mässor och tryckta produkter. 

Kort och gott skapar vi kommunikation och skräddarsyr marknadsstrategier för att hjälpa er nå era mål. 

Fler kunder

Ökad synlighet

Att synas där kunderna finns är viktigt ur både ett varumärkes- och säljstöttande perspektiv. Vi ger er strategier och förutsättningar att synas, digitalt eller fysiskt. 

Särskilj er från konkurrenterna

Ny position

En tydlig position på marknaden gör det enklare för kunderna att förstå varför de ska välja er. Vi hjälper er staka ut riktningen och ger er ingredienserna för att nå dit. 

Lätt att hitta er

Hög rankning i söket

De flesta inköp inom såväl B2B som B2C börjar med en sökning. Missa inte chansen att synas högt upp bland resultaten. Vi arbetar med SEO, Google Analytics och andra relevanta verktyg för att få upp er i toppen. 

Starkt varumärke

Ta marknadsandelar

Ett starkt varumärke är grunden i hela affären. Genom det både syns ni och bevisar vilka värden ni tillför. Vi tar fram, vässar, moderniserar eller förvandlar ert varumärke med form och ton. 

Ny hemsida

Modern kommunikation

Hemsidan är skyltfönstret, här vill ni berätta vad ni har att erbjuda och varför kunderna ska välja att gå in. Vi skapar hemsidor som håller ihop er kommunikation och förmedlar era erbjudanden på ett sätt som stämmer överens med både er tonalitet och målgruppens förväntningar. 

Sammanhållet uttryck

Genomtänkt design

Du vill att kunderna direkt ska veta att det är du, oavsett om det de ser är som en banner, på en buss, i nyhetsmail eller på en mässa. Med genomtänkt design skapar du ett sammanhållet uttryck och igenkänning hos såväl kunder som medarbetare. 

emelie_lindell_1080x1080

Vill du veta mer?

Emelie Lindell
Affärsområdeschef kommunikaiton

0763 29 44 43
emelie.lindell@teamfront.se