IT-konsult

IT-konsult till Front i Borås

Front befinner sig på en spännande resa med ett tydligt mål – att erbjuda kreativa och smarta lösningar inom marknadsföring och IT. Som en partner till våra kunder anpassar vi teamet med olika spetskompetenser beroende på uppdrag. Front tar ett helhetsgrepp som förenklar vardagen för kunden samtidigt som man utmanar och hjälper till att ta nästa steg.

Vi är på en tillväxtresa och behöver förstärka teamet med en IT-konsult för att ta vårt erbjudande till nästa nivå. Som IT-konsult hos oss kommer du att ha en central roll i vårt team på tio personer. Du kommer ha det tekniska huvudansvaret för ett antal kunder där du förutom teknisk konsultation även agerar som rådgivare och samordnare i tekniska frågor. Du kommer att ansvara för planering, installation, drift och underhåll av kundernas IT-miljö med kollegor och servicedesk som stöd. Du kommer även vara en viktig del i arbetet med utvecklingen av vår centrala driftmiljö.

Vem är du?

Du har ett brinnande och genuint intresse för IT och teknik, är social, servicemedveten och sätter alltid kunden i fokus. Du har troligen arbetat som IT-konsult i några år och har ett affärsmässigt tänk med vana att arbeta självständigt. Rollen som konsult på Front innebär periodvis högt tempo och du bör vara strukturerad, flexibel och ha förmågan att hålla flera bollar i luften. Vi lägger stort fokus på IT-säkerhet och dokumentation och ser därför gärna att du är intresserad av dessa områden. 

Viktiga personliga egenskaper för att vi ska passa ihop:

Kommunikativ – du kan på ett enkelt och pedagogiskt sätt förklara det som är svårt och anpassar dig till motpartens nivå så att personen förstår.

Driven – du ser vad som behöver genomföras, kan prioritera, driver på ditt arbete och kommer i mål.

Teamplayer – du samarbetar gärna och hjälper andra att komma i mål. Du ser när någon behöver hjälp och delar med dig av din kunskap, men vill också lära dig av andra.

Metodisk – du är strukturerad, noggrann, planerar och följer upp arbetet.

Analytisk förmåga – du är en analytisk problemlösare, använder relevant information och baserar ditt arbete på fakta.

Ansvarstagande – du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och bryr dig om hur uppgiften utförs, är mån om att den information som lämnas har en tydlig struktur och är lätt att förstå.

Kompetens 

För att passa in i rollen bör du ha ett starkt driv och vilja att ständigt utvecklas inom området. Du har erfarenhet av att jobba med affärskritiska system och har goda kunskaper att hantera Windows-baserade servrar, virtualisering, backup och Microsoft Azure.

Meriterande

  • IT-säkerhet
  • Microsoft 365
  • SharePoint
  • Power Platform
  • PowerShell

Varför Front?

Front ingår i Hydria Group, en familjeägd koncern som bygger på utveckling och innovation med företag inom ventilation, vatten, skog, IT och kommunikation. Hydria Group bildades 1994 och har idag nästan 200 anställda på flera orter i Sverige och Norge.

Övrigt 

Heltidstjänst vardagar 8-17 med lunch mellan 12-13. B-körkort är ett krav.
Då rollen innebär hantering av känslig information kommer sekretessavtal tecknas.

Låter det här som en arbetsplats för dig?

Skicka din ansökan till work@teamfront.se senast den 3 april 2023.

Vill du veta mer?

Adam Lantz
Försäljningschef

033-23 70 26
adam.lantz@teamfront.se