Systemutvecklare.NET

Systemutvecklare.NET

Front i Borås befinner sig på en spännande tillväxtresa med ett tydligt mål – att erbjuda kreativa och smarta lösningar inom IT och kommunikation. Som en partner till våra kunder anpassar vi teamet med olika spetskompetenser beroende på uppdrag. Vi tar ett helhetsgrepp som förenklar vardagen för kunden samtidigt som vi utmanar och stöttar kunderna att ta nästa steg i sin affär. 

Nu är vi på en utvecklingsresa och söker en erfaren systemutvecklare.
Du får en bred roll och kommer bland annat att arbeta med integrationsprojekt mellan affärssystem och e-handelsplattformar och skapa lösningar som förenklar våra kunders arbetsprocesser. På Front utvecklar vi verktyg och ramverk inom Microsoft och erbjuder helhetslösningar, från kravinsamling och lösningsförslag, till utveckling, drift och underhåll.

Vem är du?

Du har dokumenterad erfarenhet av systemutveckling och drivs av klurig problemlösning. Vi förutsätter dessutom att du följer branschens snabba utveckling samt talar och skriver både på svenska och engelska. På Front jobbar vi nära våra kunder och du behöver vara kommunikativ och kunna förklara på ett enkelt sätt. Du trivs med att driva projekt och vill vara med i hela utvecklingsprocessen – från uppstartsmötet till levererad lösning.

Vi vill att du har

 • Relevant högskole- eller universitetsutbildning
 • Erfarenhet av .NET och C#
 • Erfarenhet av HTML, CSS och JavaScript
 • Erfarenhet av integrationer
 • Erfarenhet av objektorienterad programmering

Meriterande kunskaper

 • SQL
 • Entity Framework
 • Blazor
 • Versionshantering med Git
 • Har erfarenhet av logistik, e-handel, industri eller tillverkning
 • Erfarenhet av drift och DevOps i Microsoft Azure

Viktiga personliga egenskaper för att vi ska passa ihop

Kommunikativ – du kan på ett enkelt och pedagogiskt sätt förklara det som är svårt och anpassar dig till motpartens nivå så att personen förstår.

Driven – du ser vad som behöver genomföras, kan prioritera, driver på ditt arbete och kommer i mål.

Teamplayer – du samarbetar gärna och hjälper andra att komma i mål. Du ser när någon behöver hjälp och delar med dig av din kunskap, men vill också lära dig av andra.

Metodisk – du är strukturerad, noggrann, planerar och följer upp arbetet.

Analytisk förmåga – du är en analytisk problemlösare, använder relevant information och baserar ditt arbete på fakta.

Ansvarstagande – du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och bryr dig om hur uppgiften utförs, är mån om att den information som lämnas har en tydlig struktur och är lätt att förstå.

Varför Front?

På Front möter du 20 härliga och engagerade kollegor som utgår från Borås Öfwre Station. Vi gillar att ta en kopp kaffe tillsammans vid 15-tiden, en lunchpromenad eller en padelmatch efter jobbet. Som medarbetare erbjuds du schyssta möjligheter till gemenskap och utveckling, bland annat inom friskvårdskonceptet Hydria MåBra. 

Front ingår i Hydria Group, en familjeägd koncern som bygger på utveckling och innovation med företag inom ventilation, vatten, skog, IT och kommunikation. Hydria Group bildades 1994 och har idag nästan 200 anställda på flera orter i Sverige och Norge. 

Låter detta spännande? Skicka in din ansökan här!

  Vill du veta mer?

  Anton Pettersson
  Tjänsteområdeschef Systemutveckling

  033-23 70 17
  anton.pettersson@teamfront.se