Kort om oss

Miru cyber defence
- stärker er säkerhet

Miru cyber defence, som inkluderar en rad olika säkerhetslösningar och -tjänster, är utformat för att ge organisationer en omfattande och proaktiv försvarslinje mot dagens sofistikerade hotlandskap. Med Fronts expertis och erfarenhet i branschen är detta paket utformat för att skydda kundernas data, system och infrastruktur från potentiella hot och angrepp.

Ni får:

  • Skydd som följer senaste tekniken
  • Kontinuerlig övervakning
  • Integrerade säkerhetslösningar

Några av de nyckelfunktioner och tjänster som ingår i detta paket är:

 Partnerskap

Ett samarbete där vi synkroniserar information om system, applikationer och rättigheter för att skapa en effektiv försvarslinje.

Server- och Datorskydd

Skydd och övervakning av servrar och datorer för att upptäcka och hantera hot i realtid.

Bemanning och Övervakning

Kontinuerlig övervakning och tolkning av larm och hotindikatorer av vårt expertteam.

Avancerad Detektion och Reaktion

Användning av EDR-teknik och AI-driven övervakning för att upptäcka och hantera misstänkt beteende och hot.

Microsoft 365-säkerhet

 Jämförelse och säkerställande av säkerhetskonfigurationer för Microsoft 365 för att minimera attackytan.

Hemliga Fällor och Extern Attackyta

Implementering av honeypots och frekventa skanningar för att upptäcka intrång och minimera extern attackyta.

På Front har vi en stark önskan om att hjälpa företag och individer att bryta ner inbyggda silos för att skapa förutsättningar för hela verksamheten att utvecklas och digitaliseras tillsammans. Vi är en härlig mix av experter och nördar. Några av oss går gärna vilse i långa filosofiska diskussioner om framtidens cybersäkerhetshot. Andra vill inget hellre än bygga effektiva powerappslösningar. En tredje kategori suckar lyckligt när de får bolla form och text –eller prata innehåll och distribution. Och så har vi dem som vill samla allt i molnet eller gör allt för att hjälpa våra kunder som hamnat i knepiga tekniska strul. Tillsammans är vi ett hängivet gäng som dagligen arbetar med synergierna mellan digitala lösningar och relevant kommunikation. 

Fysiskt är vi placerade mitt i Borås, i en gammal stationsbyggnad närmare bestämt. Här möts vi några dagar i veckan för att prata om pågående uppdrag, utveckla oss själva och varandra och utforska nya synergier mellan smart it och kreativ kommunikation. Däremellan är vi hos kunder, jobbar hemma eller från den plats som passar oss för dagen. För oss är det ett självklart sätt att arbeta på och inget vi längre funderar över. Som du säkert redan förstått använder vi själva de molnbaserade verktyg vi säljer och möts lika enkelt oavsett vilken sida av skärmen vi sitter på. 

Front är en del av den familjeägda koncernen Hydria Group. Vi startades ur ett behov av kortare vägar mellan koncernens olika bolag och smarta IT- och kommunikationslösningar. Idag är vi runt 20 medarbetare som arbetar mot såväl koncernens, som externa företag och med en bredd av uppdrag.