Kort om oss

Välkommen till Front

På Front har vi en stark önskan om att hjälpa företag och individer att bryta ner inbyggda silos för att skapa förutsättningar för hela verksamheten att utvecklas och digitaliseras tillsammans. 

Vi är en härlig mix av experter och nördar. Några av oss går gärna vilse i långa filosofiska diskussioner om framtidens cybersäkerhetshot. Andra vill inget hellre än att samla allt i molnet eller skapa kreativ kommunikation.

Vi hjälper er med:

  • Optimera verksamheten med Microsoft Cloud
  • Säkra digitala tillgångar
  • Skapa starka kundupplevelser

Se hur vi hjälper våra kunder

På Front har vi en stark önskan om att hjälpa företag och individer att bryta ner inbyggda silos för att skapa förutsättningar för hela verksamheten att utvecklas och digitaliseras tillsammans. Vi är en härlig mix av experter och nördar. Några av oss går gärna vilse i långa filosofiska diskussioner om framtidens cybersäkerhetshot. Andra vill inget hellre än bygga effektiva powerappslösningar. En tredje kategori suckar lyckligt när de får bolla form och text –eller prata innehåll och distribution. Och så har vi dem som vill samla allt i molnet eller gör allt för att hjälpa våra kunder som hamnat i knepiga tekniska strul. Tillsammans är vi ett hängivet gäng som dagligen arbetar med synergierna mellan digitala lösningar och relevant kommunikation. 

Fysiskt är vi placerade mitt i Borås, i en gammal stationsbyggnad närmare bestämt. Här möts vi några dagar i veckan för att prata om pågående uppdrag, utveckla oss själva och varandra och utforska nya synergier mellan smart it och kreativ kommunikation. Däremellan är vi hos kunder, jobbar hemma eller från den plats som passar oss för dagen. För oss är det ett självklart sätt att arbeta på och inget vi längre funderar över. Som du säkert redan förstått använder vi själva de molnbaserade verktyg vi säljer och möts lika enkelt oavsett vilken sida av skärmen vi sitter på. 

Front är en del av den familjeägda koncernen Hydria Group. Vi startades ur ett behov av kortare vägar mellan koncernens olika bolag och smarta IT- och kommunikationslösningar. Idag är vi runt 20 medarbetare som arbetar mot såväl koncernens, som externa företag och med en bredd av uppdrag.