Våra kundcase

Dyk in i våra kundcases och se hur vi har hjälpt företag med digital transformation och marknadsföring. Inga klyschor, bara konkreta exempel på hur vi gör affärer bättre.

Borås Elhandel

Halverad driftkostnad

- Så blev resultatet när Front uppdaterade IT-miljön åt Borås Elhandel

Borås Elhandel förser samhället med hållbar energi och energilösningar som solceller, laddboxar och batterilagring. Moderna lösningar med andra ord. Men IT-miljön de arbetade i var både föråldrad och komplex. Med fokus på effektivitet och framtidssäker teknik genomförde Front en modernisering av IT-miljön och möjliggjorde samtidigt både besparingar och ökad tillgänglighet.

Läs mer om uppdraget

CJ Automotive

Cybersäkert i Dalstorp

Tiden då företag kunde köpa ett IT-system eller en säkerhetslösning och sedan luta sig tillbaka är sedan länge förbi. Arbetet med att utveckla, uppdatera och hålla koll är nu något som måste ske löpande. Ett av företagen som förstått detta är CJ Automotive i Dalstorp. Där har Göran Karlsson från Front varit inhyrd som strategisk IT-rådgivare sedan 2015. 

Läs mer om uppdraget

CJ Automotive

IT

När CJ Automotives IT-chef gick i pension stod företaget utan någon med ansvar inom detta område. Snabbt uppkom ett behov av en strategisk konsult med spetskompetens inom system och säkerhet. De tog då kontakt med FRONT.

Läs mer om uppdraget

Bevent Rasch

Dimensio

I samband med Nordens största mässa för bygg- och fastighetsbranschen, Nordbygg, 2018 ville Bevent Rasch uppdatera sitt populära och egenutvecklade produktvalsprogram Dimensio där kunder enkelt kan dimensionera bland annat takhuvar, ytterväggsgaller, VAV och ljuddämpare.

Läs mer om uppdraget

Tranemo Textil

IT

Tranemo Textils dåvarande IT-konsult valde att säga upp sig från sin arbetsplats och börja arbeta som konsult på FRONT. För Tranemo Textil ledde detta ett strategiskt val – byter konsulten byter vi. Sedan 2017 har företaget varit kund hos FRONT.

Läs mer om uppdraget