Underlätta för kunderna att hitta er

Underlätta för kunderna att hitta er

Du har garanterat hört det gamla uttrycket “syns du inte så finns du inte”. Faktum är att det ligger mycket i det, men naturligtvis är det inte riktigt så enkelt. Dina budskap konkurrerar hela tiden med mängder av andra. Det gör det otroligt viktigt att du syns där din målgrupp finns och när de letar efter dig. 

För att ligga i topp bland resultaten när potentiella kunder söker information på nätet krävs ett strukturerat och återkommande arbete. Vi genomför sökordsanalyser och SEO-optimerar er sajt för att maximera er synlighet i sökdatabaserna.   

Steg 1 - Analys av nuläge och målsättning

Utgångsläget vs. önskeläget

Tillsammans går vi igenom var ni befinner er just nu och var ni vill nå. Vi tar fram data på hur väl ni står er och var vi kan hjälpa er att förbättra resultatet. 

Steg 2 - Målgruppsanalys

Vilka är målgrupperna och hur når vi dem?

Vilka är det ni vill bli hittade av? Ser köpresan olika ut? Vi prioriterar målgrupper och analyserar i vilka kanaler de befinner sig. 

Steg 3 - Produktion, optimering, analys

Synliggör, optimera, skurva, finjustera

Utifrån våra gemensamma målbilder och strategier arbetar vi ut material. Ibland rör det sig om att SEO-optimera sajten eller sätta upp Google Ads, ibland om att skapa kampanjer och annonser på olika plattformar. Vi skräddarsyr alltid våra rekommendationer efter er för att få bästa möjliga resultat. Naturligtvis följer vi regelbundet upp insatsen och vid behov optimerar vi löpande för att nå ännu längre. 

emelie_lindell_1080x1080

Vill du veta mer?

Emelie Lindell
Affärsområdeschef kommunikaiton

0763 29 44 43
emelie.lindell@teamfront.se