Molntjänster

Samla företaget online

Att samla all data i molnet innebär att företagets resurser alltid är tillgängliga – oavsett tid, plats och enhet.

Hos oss på Front får ni en IT-partner som fokuserar på er datasäkerhet, erbjuder hög kompetens samt tjänster och lösningar som ger er de bästa förutsättningarna för en säker och effektiv verksamhet. Vi förvaltar, övervakar och tar hand om din IT-miljö och guidar er till rätt lösning i molnet.

Uppkopplad arbetsplats

Jobba var du än är

Med en modern och digital arbetsplats kan ni jobba sömlöst, smidigt och effektivt. Front erbjuder både hård- och mjukvarulösningar som säkrar friktionsfri åtkomst till verksamhetskritiska system och dokument.

Vi har verktygen som hjälper er att arbeta produktivt vart ni än är.

Säkra och tillgängliga system

Trygg och säker uppkoppling

Vi erbjuder strategisk och operativ konsultation inom affärs- eller verksamhetskritiska system. Genom att arbeta nära er och med helhetsförståelse för verksamheten kan vi hjälpa till att bygga och förvalta en god, säker och effektiv IT-miljö.

Rådgivning

Lösningar som ger resultat

Vi arbetar nära våra kunder och med ett stort engagemang levererar vi säkra IT-tjänster som förbättrar er verksamhet.

Service Desk

Support varje dag

Med oss på Front får ni support för en bekymmersfri vardag och stöd vid on- och offbording av nya medarbetare och tjänster. När ny utrustning ska implementeras och medarbetarna ska kunna nyttja allt effektivt krävs uppdaterad kunskap. Vi erbjuder proaktiv supporthantering och utbildar era medarbetare när behovet finns.

Dedikerad IT-tekniker

Tar hand om er IT-miljö

Vi förbättrar er verksamhet med rätt IT-lösning och har dedikerade IT-konsulter som regelbundet går igenom er IT-miljö för att säkerställa att den är säker, modern och funktionell. Vi är flexibla och löser en IT-miljö som är anpassad efter er verksamhet.

Nätverkstjänster

Framtidssäkra er verksamhet

Lägg ansvaret för ert lokala nätverk hos oss på Front och låt era anställda få en snabb och säker uppkoppling. Det kan exempelvis vara genom switchar, trådlösa nätverk, brandväggar, LAN eller VPN. Genom oss kan ni även få en trygg uppkoppling som är anpassad efter era behov.

”Evel incitibus, cupture int quiaese comnisi minverum velit volo eat aut quas modis rerae aut aciisci volende consequ aturese modi officiis”

Vill du veta mer?

Adam Lantz
Försäljningschef

033-23 70 26
adam.lantz@teamfront.se