Uppkopplad arbetsplats

Microsoft 365

Sömlöst arbete i molnet

Effektivisera arbetsflödet med Microsoft 365 och jobba var ni vill. Microsoft 365 är bland de säkraste IT-tjänsterna i världen och har flera fördelar. Genom att lägga företagets data i molnet kan du exempelvis samarbeta i realtid genom Onedrive, jobba från olika enheter i samma dokument och se varandras ändringar. Dessutom kan ni dela länkar mellan varandra istället för att skicka kopior. Att samla företagets data i molnet är dessutom mycket säkrare jämfört med att spara filerna på en server. Riskerna med en kraschad server med lång återställningstid suddas ut. För att få bättre förståelse och kunna nyttja hela tjänsten erbjuder vi även utbildningar för era medarbetare.

SharePoint & Power Platform

Samla företaget online

Med SharePoint Online och Power Platform får ni tillgång till en rad nya funktioner för samarbete,
dokumenthantering, organisation, automation och beslutsstöd. Genom att samla företagets information i molnet möjliggör ni för bättre intern kommunikation, gör det enklare att hitta rätt information oavsett vart ni befinner er, och gör samtidigt datainsikter till en viktig del av ert beslutsfattande. Processer blir mer effektiva och ni får en bättre överblick och kontroll över er Verksamhet.

Genom att centralisera data och digitalisera manuella processer får ni bättre överblick och kontroll, samtidigt som arbetsflöden och samarbete blir både säkrare och smidigare.

Hårdvara, mjukvara och licenser

Rätt förutsättningar för arbetsdagen

En verksamhet ska vara effektiv, smidig och bekymmerfri. Vi ordnar med företagets datorer, telefoner, licenser och kringutrustning för möten och konferenser så att ni kan frigöra tid och fokusera på er kärnverksamhet. Vi inventerar löpande era behov och levererar rätt utrustning.Ni kan även beställa komplett IT-utrustning direkt från vår webbshop.

MIRU W1-4

Skydda företaget

Våra tjänster levereras alltid med högsta säkerhet och MIRU är vårt ekosystem av tjänster inom cybersäkerhet. Här kombineras skydd, kontroll och hantering av datorer, servrar och nätverksutrustning samt tjänster kring utbildning, omvärldsbevakning, granskning och proaktivitet. Läs mer om hur vi kan skydda er IT-miljö Workstation.

Vill du veta mer?

Adam Lantz
Försäljningschef

033-23 70 26
adam.lantz@teamfront.se