Möt Madeleine Sääf

FRONTS nya Sälj- och Affärsansvarig Madeleine Sääf, har utbildning som internationell Key Account Manager och har under 18 år arbetat inom Hemtex AB som ansvarig över inköp, kvalitet och logistik, projektledning och butiksetablering. Hon har även lång erfarenhet inom den grafiska världen, och kommer senast från Pulsen Retail där hon under flera år varit Key Account Manager. Den 2 januari börjar hon på FRONT.

-Madeleine har en gedigen erfarenhet och kommer bli en viktig pusselbit
för vår fram tida expansion, säger vd Kristian Erlén.

Varför ville du jobba på FRONT?
-Jag är oerhört glad att få arbeta med FRONT som jag ser är ett mycket framåt företag med intressanta erbjudanden och sunda värderingar. De är måna om att tänka långsiktigt i det de gör, och det är med ödmjukhet, positiv och stark känsla av ansvar som jag tar mig an uppgiften och ska bidra på allra bästa sätt till detta redan starka gäng.

Vad tror du FRONT kan erbjuda sina kunder?
-FRONT har en intressant mix av erbjudanden och tjänster som jag tror attraherar olika typer av verksamheter. Ny teknik, nya krav och snabbare förändring ställer krav på kompetens kopplade till IT. Varje verksamhet funderar mer och mer kring sin egna digitaliseringsstrategi, och det ställer krav på förståelsen för kunders verksamhet. FRONT kommer att med kompetens, produkter och tjänster erbjuda och förhoppningsvis bli en del i våra kunders satsningar inom IT och marknadskommunikation framöver.

« Tillbaka