Nu söker vi senior digital AD

Är du en kreativ och driven lagspelare som vill axla en viktig roll i vår expansionsresa? Nu söker vi en senior digital AD med teknisk kompetens till vår reklamavdelning. 

Vi söker en erfaren, kreativ AD med fokus på webb som även har viss kunskap inom webbprogrammering.

FRONTS reklamavdelning består av ett litet, sammansvetsat gäng och vi söker dig som är snabbfotad, prestigelös, social och som kan hålla dialog med kunden och skapa relationer. Vi befinner oss i en expansionsfas och letar efter en senior AD med brett kontaktnät och viljan att följa med på denna resa, där du kommer fungera som en viktig byggsten och vara bidragande i en ledande roll.

Den vi söker bör

  • Ha jobbat som AD i minst 3 år.
  • Ha erfarenhet av digital visuell design.
  • Ha förmåga att förankra idéer, både internt och externt.
  • Ha en god känsla för form, foto och grafisk design.
  • Kunna vara ledande i kreativa processer.
  • Kunna vara självgående och ha förmåga att vara bidragande i projektorganisation.
  • Vara nyfiken och inte rädd för att utforska nya kommunikativa spår.
  • Jobba obehindrat i Indesign, Illustrator och Photoshop.
  • Kunna svenska i tal och skrift.

Om företaget

FRONT är en digital fullservicepartner inom IT och reklam som levererar värde till sina kunder genom innovativa och säkra lösningar med hög kvalitet. Vi är nära våra kunder och vårt arbete genomsyras av enkelhet med ett stort personligt engagemang.

Vi vet att vårt helhetserbjudande är intressant och möter marknadens behov väl och söker nu dig som vill dela den spännande tillväxtresa vi är inne på. Vi är lite extra duktiga på att förstå och leverera tjänster till tillverkande företag men vänder oss till hela marknaden.

FRONT ingår i den Boråsbaserade koncernen Hydria Group, en familjeägd koncern med tyngdpunkt på svensktillverkade kvalitetsprodukter inom ventilation och vattenrening. I Hydria Group är tilltron till moderna, säkra och pålitliga system stor och man lägger mycket kraft på att utveckla och vårda sina varumärken i sin marknadskommunikation. Det har varit en bidragande orsak till att man valt att hushålla med eget bolag inom dessa områden

Ansökan

Är du den vi söker? Vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi håller intervjuer löpande och rätt person kommer tillsättas omgående.

Vi vill gärna att du presenterar arbetsprover i samband med din intervju.

Har du frågor är du välkommen att ringa:

Marie Sandvall tfn: 0733-205638 eller  mail: marie.sandvall@maxkompetens.se

Välkommen med din ansökan redan idag!

Kategorier: Nyheter
« Tillbaka