Ny grafisk profil till Skogspartner

”Vi är väldigt nöjda med samarbetet och resultatet – FRONT har hjälpt oss att visa upp oss så som vi känner oss: Skogspartner 2.0”

Tobias Barrstrand, vd Skogspartner

KUND // Skogspartner

KATEGORI // REKLAM

PRODUCERAT // 2019

Skogspartner bildades 2008 och är ett privat, fristående och oberoende kompetensbolag som ger skoglig rådgivning. De anlitas av alla typer av skogsägare och verkar även som konsulter åt skogsbolag, skogsägarföreningar och skogsförvaltningsbolag där vi går in som strategiska rådgivare

I och med att företaget gick in en ny fas med mer fokus på skoglig rådgivning och sitt egenutvecklade prognos Skogsanalysen, ville de ha hjälp med hur de skulle synas ut mot sina kunder och anlitade FRONT för att skapa en ny grafisk profil och med hjälp av den re-lansera sitt företag. FRONT gjorde en identitetsbeskrivning, höll workshops och tog fram ett grafiskt helhetsmanér med fokus på det nordiska, karga med mycket svart och vitt och en simplistisk approach.

-Jag är imponerad av workshopen som FRONT höll med oss och som gjorde att alla kände sig inkluderade och fick chansen att tycka till om vilka vi är och vad vi står för. Vi är väldigt nöjda med samarbetet och resultatet – FRONT har hjälpt oss att visa upp oss så som vi känner oss, Skogspartner 2.0, säger Tobias Barrstrand, vd på Skogspartner.