Header-bild


Header-bild


OM OSS

FRONT hjälper företag att ligga i framkant så att de alltid är steget före sina konkurrenter genom moderna och pålitliga lösningar inom IT, digitalt, 3D och reklam. Vi ser på oss själva som ansvarstagande problemlösare som alltid håller vad vi lovar. Vi tror att gränserna mellan IT- och marknadskommunikation kommer att suddas ut i framtiden, och ser det som ett mervärde både för oss själva och våra kunder att erbjuda flera olika kompetenser under samma tak.

Vår styrka är kompetensen i våra medarbetare och att de tjänster och produkter som vi levererar är moderna och anpassningsbara.

FRONT bildades 2018 och är en sammanslagning av systerföretagen IT-bolaget Switch IT och reklambyrån Mediacad, som jobbat tätt ihop i gemensamma lokaler på Borås Öfwre Station sedan 2011.

”Genom att leverera de bästa och mest lönsamma tjänsterna till B2B-företag ska vi bli Västsveriges mest eftertraktade helhetspartner när det gäller IT, digitala lösningar, 3D och reklam.”

FRONT ingår i den Boråsbaserade koncernen Hydria Group,  en familjeägd koncern med tyngdpunkt på svensktillverkade kvalitetsprodukter inom ventilation och vattenrening. I Hydria Group är tilltron till moderna, säkra och pålitliga system stor och man lägger mycket kraft på att utveckla och vårda sina varumärken i sin marknadskommunikation. Det har varit en bidragande orsak till att man valt att hushålla med eget bolag inom dessa områden.