Större användarvänlighet när Front uppdaterade Dimensio

FRONT uppdaterar programvara

När Bevent Rasch behövde uppdatera sitt populära dimensioneringsverktyg Dimensio anlitade de FRONT för att få ett modernare och snabbare program. Kristoffer Axelsson, interaktionsdesigner på FRONT, har skapat en modern struktur och grund för systemet och tagit fram en helt ny kodbas.

-Det är en stor skillnad i prestanda och arkitektur, och redan några veckor efter lanseringen kunde vi mäta avvänjningsfrekvensen som är exceptionellt låg. Ungefär 85 procent av samtliga användare som går in på Dimensio stannar nu kvar på sajten och börjar aktivt göra något, jämfört med cirka 65 procent samma period förra året. Det är fantastiska resultat!

Inför uppdateringen gjorde Front användartester med bland annat videoinspelningar och enkätundersökningar på ett flertal företag i Borås och Göteborg för att få in synpunkter och önskemål från kunderna. Dennis Hultman på Bevent Rasch, är mycket nöjd:
-Vi har bara fått positiv feedback efter lanseringen och är jättenöjda med Fronts arbete. Vi har jobbat väldigt tätt tillsammans och verkligen fått till en teamkänsla.

Här kan du läsa hela artikeln från Hydrianytt.
Vill du beställa ditt egna ex av Hydrianytt? Fyll i formuläret nedan!

Kategorier: Digitalt, Nyheter, Reklam
« Tillbaka