Header-bild

Digitala
lösningar

Header-bild

Digitala
lösningar

Digitalt

Vill ni digitalisera arbetsuppgifter och flöden? Effektivisera verksamheten i stort? Öka försäljningen?

Branschledade teknik i kombination med ett tydligt användarfokus och ett skillat team av experter med unik kompetens inom både IT och design sätter ditt företag i frontlinjen för en effektivare verksamhet och högre försäljning i en digital framtid.

Kund case

Systemutveckling

Vi skapar användarcentrerade IT-system efter din verksamhet och dina behov som tar ditt företag in en digitaliserad framtid utan onödig pappershantering, ineffektiva flöden och irriterande IT-strul. Vi följer en modern arbetsmetod som ger kvantifierbara resultat och som säkerställer att dina mål och förväntningar nås.

Intranät & system

Vi har färdiga lösningar för intranät och system för en effektiv digital arbetsplats som ger dig kraftfulla möjligheter för uppföljning av offerter, försäljning och kundbesök kopplat till ditt affärssystem och Microsoft Exchange.

Interaktionsdesign

Trenden går mot mer digitala arbetsplatser, vilket ställer större krav på användbarhet. Oavsett om det är ett system, ett intranät, gränssnittsdesign, webbplats eller en annan digital lösning så kan du vara säker på att det FRONT levererar inte bara har bra teknik utan också en hög användarvänlighet.

Presentationsverktyg

Med FRONT presentationsverktyg får du unika möjligheter till moderna företagspresentationer utan begränsningar. Bättre navigation och anpassningar för touchbaserade enheter som touch-TV och tablets är några av fördelarna med vårt verktyg som tar era presentationer till nästa nivå.

Publika webbplatser

FRONT bygger och skapar moderna webbplatser där responsivitet, sökmotoroptimering (SEO) och en bra HTML-struktur är självklarheter för att göra dig och ditt företag så synligt och lätt att hitta som möjligt. Vår arbetsmetod för digitala projekt ser till att dina förväntningar både nås och slås.

Digital design

FRONT tar fram tilltalande, responsiva och skärmoberoende digital design, oavsett om det gäller en webbplats, ett system eller ett gränssnitt med menystruktur. Tillsammans med våra skickliga art directors och med vår arbetsmetod som röd tråd ser vi att dina mål nås. Se också Webbdesign.