Header-bild

Säkra
IT-lösningar

Header-bild

Säkra
IT-lösningar

IT

För oss är säkerhet och tillgänglighet a och o. Med FRONT får du en personlig IT-partner och alltid en egen ansvarig konsult som aldrig är längre än ett telefonsamtal bort.

Vår kompetens är vår viktigaste tillgång och våra konsulter har en hög lägstanivå och en hög servicenivå. Vi jobbar med små och medelstora företag och ser till att du får ett tryggt och pålitligt IT-system.

”Vår passion är moderna och säkra IT-lösningar. För oss kommer tillgänglighet först och vi ser till att ge dig säkra och smarta lösningar som ger ditt företag nya möjligheter.”

Server

FRONT har stor erfarenhet av serverdrift och installation, både i vårt eget datacenter eller hos kund. Genom Hosting-tjänsten ”Hosted Virtual Server” får du allt som behövs inklusive övervakning och åtgärd av fel redan innan de inträffar till en fast månadskostnad. De virtuella servrarna ligger säkert i vårt datacenter, och även om ni väljer att ha viss serverkraft hos er tar vi ändå fullt ansvar och lägger på vår smarta övervakning. Tillsammans med er tar vi helt enkelt fram rätt lösning.

Säkerhet

I takt med att hotbilden mot företag och dess IT förändras är det viktigt att skydda sig. Vi på Front sätter säkerheten först och har ett flertal tjänster för att säkerställa både data och intrång. Vi erbjuder allt ifrån brandvägg till backup-tjänster för att ni ska känna er trygga med oss som IT-leverantör.

Nätverk

Nätverket är företagets ryggrad och vi garanterar robusta och säkra lösningar för både trådade och trådlösa (WiFi) nätverk. Till en fast månadskostnad levererar vi allt som behövs såsom hårdvara, övervakning och ersättningsenhet.

FRONT jobbar med nätverk
FRONT jobbar med Office 365

Office 365

Är ditt företag redo att ta steget in i molnet? Office 365 är inte bara ytterligare en version av Office-paketet utan levererar bra verktyg för att jobba smartare och framför allt tillsammans. Som partner till Microsoft har vi både kunskapen och erfarenheten att guida dig till lösningar som skapar nya möjligheter.

Internet/Förbindelse

Kommunikation är en fundamental men otroligt viktig del i dagens infrastruktur. Vi hjälper er med allt från rätt lösning för att koppla ihop era kontor, släppa in externa användare på ett säkert sätt eller välja rätt operatör och internetaccess. Front är även tjänsteleverantör till SplitVision. Med fibernätet från SplitVision skapas en digital motorväg från er till vårt datacenter. Vi har ett brett utbud av tjänster, från internetaccess till premium hosting- tjänster såsom server, lagring och backup.

MIRU

MIRU är en proaktiv tjänst skapad av FRONT som tar kontrollen på framför allt datorer och servrar och möjliggör den nya generationens säkerhetsarbete. Tjänstens innehåll är dynamiskt och växer i takt med att förutsättningarna förändras, exempelvis när det dyker upp nya typer av behov eller hot. Tjänsten finns i olika paketeringar och för olika typer av enheter och plattformar som datorer, servrar, mobiler/plattor eller nätverksenheter. Med MIRU spelar det ingen roll var enheten befinner sig, så länge den är online mot internet.

Läs mer om MIRU här »

Fråga oss

Det blir lätt snårigt där ute i IT-djungeln och vi ser det som en självklarhet att kunna vara ett bollplank med er oavsett vilka IT-frågor det gäller. Är ni i behov av konsultation, smarta tjänster eller bara behöver bolla en idé så vill vi finnas där som en stöttepelare. Vi vill helt enkelt vara er personliga IT-partner!