“Tryggt med FRONT som extern IT-avdelning”

Sätila of Sweden har varit IT-kund hos FRONT sedan 2016 och använder FRONT som en extern IT-avdelning med komplett driftansvar och som rådgivare.
-Vi är mycket nöjda med det arbete FRONT gör. Det är tryggt att få varningar om något händer som virus eller stora dataflöden. Det är också bra att ha en part att resonera med vid olika typer av investeringar, säger Claes Grah, ekonomichef Sätila of Sweden

Sätila of Sweden har en historia som sträcker sig tillbaka till 1896 och företaget lägger stor vikt vid att leverera produkter med hög kvalitet och hållbarhet.

-Vad är på gång hos er 2020?
-Mycket! Vi kommer att lansera en helsvensk mössa där till och med ullgarnet är producerat här i Sverige, på Gotland. Vi utökar dessutom vår ekologiska bomullserie, den kommer ut i butik nu i vår till försäljning. Till hösten kommer vi att komplettera med mer ponchos och benvärmare i de populära Grace och Karin-serierna. Vi har det senaste året kunnat leverera en del produkter som till och med är ”Made in Sweden” och det är något vi utökar under nästa år.

Kategorier: Nyheter
« Tillbaka