header
FÖR EN EFFEKTIVARE VERKSAMHET

Vill du digitalisera arbetsuppgifter och flöden och få en effektivare verksamhet? Vårt expertteam arbetar med branschledande teknik och utvecklar kundunika lösningar anpassade efter din verksamhet.

UTVECKLING


Vill ni digitalisera arbetsuppgifter och flöden? Effektivisera verksamheten och ta tillvara på de affärsmöjligheter som den digitala världen erbjuder? Med FRONT får du ett team av experter som sätter ditt företag i frontlinjen för en effektivare verksamhet – oavsett om det gäller kundunika lösningar eller färdigpaketerade produkter.

Läs mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa ditt företag mot digitalisering och utveckling.

Systemutveckling

FRONT skapar användarcentrerade systemlösningar som hjälper företag mot digitalisering. Vi utvecklar alla typer av kundunika system och applikationer, anpassade efter din verksamhet. Vi ser alltid till de underliggande behoven i verksamheten och räds inte att agera bollplank, oavsett om det handlar om systemtekniska-, verksamhets- eller effektiviseringsfrågor.

Integrationer

En välfungerande systemintegration är den du aldrig märker av. Att sömlöst integrera din verksamhets olika system sparar inte bara tid och papper, utan ger snabba och pålitliga resultat genom att minimera den mänskliga faktorn. FRONT har lång erfarenhet av integrationer med exempelvis affärssystem, lagersystem och ekonomisystem.

Webbutveckling

Webbplatsen är ert företags digitala visitkort, där både design och funktion speglar ert varumärke och ledord. Som fullservicepartner kan FRONT hjälpa din verksamhet med hela er digitala närvaro. Vill ni synas mer på sociala medier? Behöver er befintliga webb ses över, eller är det dags för en helt ny webbplats? Kontakta oss så ser vi över ert behov tillsammans. 

SEO

Innehållet på er webbsida är A och O. En bättre placering i det organiska sökresultatet får er verksamhet att nå ut till fler, och ger fler chanser till affärsmöjligheter. Med beprövade metoder hjälper vi er med att förtydliga ert innehåll och att göra er site mer användarvänlig.

Hosting & drift

Med våra hosting- och driftstjänster kan ni fokusera på er kärnverksamhet medan vi tar hand om drift och underhåll på ett säkert och stabilt sätt.  Oavsett om din lösning är molnbaserad eller en lokalt installerad on-premise-lösning har vi de rätta kunskaperna för att hitta de driftförutsättningar din lösning behöver. Våra IT-tekniker har lång erfarenhet av säkra och stabila lokala miljöer, vare sig det gäller ditt serverrack eller en molnbaserad lösning i Microsoft Azure. 

ÄR DU NYFIKEN OCH VILL VETA MER?


Vi är bara ett möte, mail eller telefonsamtal bort! Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss –  vi ses gärna på ett första möte i vårt stationshus Borås Öfwre Station och pratar igenom just dina behov och utmaningar över en kopp kaffe.


    Jag har läst och godkänner integritetspolicyn

    Scroll to Top