Varför digitalisera?

De flesta företag vet att de borde digitalisera verksamheten och att det sägs kunna förenkla processer och arbetsuppgifter. Men det är inte alltid så lätt att förstå vad exakt det innebär. Och det fungerar ju redan ganska bra idag, eller hur? Varför förändra inarbetade rutiner?

3 anledningar till att digitalisera verksamheten:

Det gör arbetet smidigare, roligare och mer kostnads-effektivt.

Det underlättar beslutsfattande och samarbete.

Det är inte så krångligt.

På 10 000 timmar kan du bli riktigt bra på något

10 000-timmarsregeln är ett uttryck som innebär att vem som helst kan bli expert på vad som helst med 10 000 timmars övning. Vår uppmaning är enkel: Slösa inte 10 000 timmar på att lära dig hitta runt i krångliga system, eller utföra återkommande uppgifter -när vi kan lösa det åt dig.

3 förslag på roligare saker att lära sig på 10 000 timmar:

Slå bra stingers

Spela nyckelharpa

Restaurera gamla fönster

Vad det faktiskt handlar om

Okej, vi raljerar lite kring hur komplicerat det är med system som inte är automatiserade eller molnbaserade. Men faktum kvarstår, det behöver inte vara så komplicerat att digitalisera företaget som det kan låta. Vad sägs till exempel om att skala bort de där listorna som fylls i manuellt varje vecka? Eller att enkelt ha tillgång till den senaste versionen av olika dokument? Och den självklara fördelen, att kunna samarbeta med vem som helst i företaget oavsett var ni än sitter?

På Front har vi lång erfarenhet av att hjälpa kunder med digital transformation. Vi kan väl säga att vi lagt mycket mer än 10 000 timmar på att bli bra på det. Det gör det mycket smidigare för er.

Många betalar redan för smarta tjänster – utan att nyttja dem

Jobbar ni redan idag i Microsoft? Då är chansen (risken?) stor att ni redan betalar för tjänster, eller möjligheter, som ni med andra ord kanske inte använder. Vi är experter på Microsoft 365, SharePoint, PowerApps med mera och kan hjälpa er få användning för det ni betalar för. Tid och pengar på rätt ställen med andra ord.

Kom igång med hjälp av vårt erbjudande

Är det fortfarande svårt att veta var ni ska börja? Att få ordning på företagets dokumentstruktur är ofta en bra start. Vi har lagt mer än 10 000 timmar på att bli riktigt vassa på modern dokumenthantering. Blir du kund innan nyår får du vår workshop “Dokumenthantering – Tillgänglig och strukturerad lagring” till ett rabatterat pris. I denna workshop hjälper vi er att sätta en ny dokumentstruktur och utbildar slutanvändarna i den.

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig och berättar mer.

Detta får du för 29 900 kr:

  • Grundkurs i SharePoint dokumenthantering 
  • Uppsättning av dokumentstruktur 
  • Utbildning av administratörer och slutanvändare 

Jag vill veta mer om erbjudandet

Vi behöver workshop och utbildning i SharePoint dokumenthantering.

Vill du
veta mer?

Adam Lantz 
Teamledare Infrastruktur 

033-23 70 26
adam.lantz@teamfront.se